De fractie

De fractie

Margriet Visser

Margriet Visser is Fractievoorzitter en raadslid van EnschedeAnders. Ze is gehuwd en moeder van twee dochters. Ze is ondernemer en coach.

Als fractievoorzitter en oprichter van EnschedeAnders wil ik aantonen dat politiek actief zijn ook betekent ergens voor staan, ergens in geloven en doen wat je zegt.

 

 

 

 

 

Herman Brouwer

Mijn naam is Herman Brouwer, geboren en getogen in Glanerbrug – Enschede. Getrouwd met Miranda en wij hebben twee tienerkinderen.

Enschede heeft behoefte aan een gemeente die dienstbaar aan de samenleving is. De gemeente is er voor de mensen en niet andersom.

Een zwembad, zwemwater moet je niet van de mensen en van de stad afpakken maar juist naar de mensen èn op diverse plekken brengen.

Sociaal zwakkeren en anderen die lastig voor zich zelf kunnen zorgen moet je niet met allerlei regelgeving in de weg zitten maar juist meenemen in de problematiek en zelfstandig en redzaam maken binnen die problematiek.

Zo zijn er nog veel andere zaken die vanuit een menselijk perspectief bekeken moeten worden. Met mijn constructieve, kritische blik wil ik mij met en voor alle inwoners van Enschede inzetten om die inwoners in hun kracht te zetten.

EnschedeAnders, in de persoon van Margriet Visser, is de afgelopen 4 jaar hèt sociale gezicht van Enschede geweest en samen met de partij en haar wil ik gaarne die strijd voortzetten voor een menselijk, daadkrachtig en betrokken  Enschede.

Ik heb er zin in, ben makkelijk benaderbaar en kom graag in gesprek met U.

Groetjes,

Herman Brouwer

E: hermanbrouwer@enschedeanders.nl

Hatice Eskitark